Etiket Sonuçları: DEĞERLER

Nis

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız NİSAN ayı ''YARDIMSEVERLİK'' başlıklı hasbihal gerçekleştirmiştir.

Nis

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Rehber öğretmenimiz Demet BOZKURT tarafından pansiyon öğrencilerine ''SİBER ZORBALIK'' eğitimi verildi. Öğretmenimize bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak 12  Mart  İstiklal  Marşının  Kabulü  ve  Mehmet  Akif Ersoy'u Anma   Günü   kapsamında   "Bir   Dava Adamı  Mehmet  Akif" temasına  yönelik Mehmet Akif'in şiirleri okunarak ''MEHMET AKİF VE İSTİKLAL'' anılmıştır.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Rehber öğretmenimiz Demet BOZKURT tarafından pansiyon öğrencilerine ''Bağımlılıkla Mücadele'' eğitimi verildi. Öğretmenimize bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak 18  Mart  Çanakkale  Zaferi  ve  Şehitleri  Anma

Günü  kapsamında  pansiyonda  çıkarılan  yemeğe ilave olarak Çanakkale menüsü (hoşaf ve ekmek) ikramı yapılmıştır. İlçe programında tüm pansiyon öğrencilerine  daha önce okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale Zaferini anlatan kısa tiyotro videosu izlettirilmiştir.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Çanakkale Zaferi Yıldönümü sebebiyle ''ŞEHİTLİK ZİYARETi'' gerçekleşmiş ve dualar edilmiştir.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız mart ayı ''ZAMAN YÖNETİMİ-SAATİMİN ALARMI KAİNATA AYARLI'' ve ''VATAN SEVGİSİ'' başlıklı hasbihal gerçekleştirmiştir.

Şbt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız bu ay BAŞIBOŞ DEĞİLİZ ve HAYALLERİMİN KANATLARINDA SORUMLULUKLAR başlıklı hasbihal gerçekleştirmiştir.

Şbt

Okulumuz pansiyonlarında yatılı öğrencileri ile 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KÜTAHYA İLİ PANSİYON DEĞERLER EĞİTİMİ ''PANSİYONDA HASBİHAL'' EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ gereğince BİREYSEL MÜZİK/ SANAT PERFORMANS SERGİLEME ETKİNLİĞİ kapsamında okulumuz müzik öğretmeni tarafından Karaoke etkinliği  yapılmıştır..

Şbt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından 2.dönem okulumuz pansiyonunda pansiyonlarda hasbihal eylem planı kapsamında  "Afetlerden Korunma Bilinci'' tatbikatı yapılmış, öğrencilerimiz bu gibi durumlarda neler yapması gerektiği Kulüp öğretmenimiz SİNAN ÇAKMAK tarafından anlatılmıştır. Öğretmenimizi teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz pansiyonlarında  2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KÜTAHYA İLİ PANSİYON DEĞERLER EĞİTİMİ ''PANSİYONDA HASBİHAL'' EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ gereğince pansiyonda kalan öğrencilerimize  okulumuz Rehber Öğretmeni DEMET BOZKURT tarafından ''MESLEK TANITIMI'' eğitimi verilmiştir. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz pansiyonlarında yatılı öğrencileri ile 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KÜTAHYA İLİ PANSİYON DEĞERLER EĞİTİMİ ''PANSİYONDA HASBİHAL'' EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ gereğince FARKLILIKLARA SAYGI ETKİNLİĞİ temalı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla İLÇE yerleşiminde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine 13/12/2023  tarihinde saat 14:00 da ziyaret edilmiştir.

Ara

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız bu ay ''ÖZGÜVEN VE ÖZSAYGI  BEN’İ TANIRSAM NELER DEĞİŞİR?'' başlıklı

“Biz insanı en güzel biçimde yarattık”  (Tin 4) ayetine binaen hasbihal gerçekleştirmiştir.

Ara

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından okulumuz pansiyonunda "Afetlerden Korunma Bilinci'' tatbikatı yapılmış, öğrencilerimiz bu gibi durumlarda neler yapması gerektiği Kulüp öğretmenimiz SİNAN ÇAKMAK tarafından anlatılmıştır. Öğretmenimizi teşekkür ederiz.

Ara

okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Musa AKPINAR ve S.Ali BALTACI tarafından Türk  dilinin  öz  güzelliğini  ve  zenginliğini  meydana çıkarmak,  onu   yeryüzü  dilleri   arasında  değerini yükseltmek,    dil    bilincinin    önemini    kavratmak amacıyla sunum yapılmıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

okulumuz Rehber öğretmeni DEMET BOZKURT tarafından yatılı öğrencilerimize ''Psikolojik Sağlamlık Eğitimi'' konulu sunum yapılmıştır. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Kas