PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZLE İFTAR PROGRAMI

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerimizle birlikte iftar programı yapıldı. Hisarcık  Kaymakamımız Sayın İsmail TOSUN, İlçe Müftümüz Sayın Sabahattin AKYOL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salim KARABOĞA, Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmat YAZAR, Sayın İlhan CEBECİ, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Alperen KORKUT, İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Ayhan ISTIK, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte iftar programı yapıldı.

İftar programı sonrası okulun ve pansiyonun durumu hakkında sohbet edildi.

İftar programımıza katılım sağlayan başta Kaymakamımız Sayın İsmail TOSUN olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.

20-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:18 - Görüntülenme: 72