T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Programımızı Gerçekleştirdik

    TÜBİTAK tarafından, toplumumuzda bilim iletişimini artırmak ve toplumumuz ile bilim dünyası arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla ilçemiz de eğitim gören 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Şehit Yüksel Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere toplan 180 öğrencimzin katılımı ve Pamukkale Üniversitesi Dr. Öğrt. Üyesi Yağmur Meltem AYDIN KIZILKAYA' nın sunumu ile 3 Mayıs Cuma günü saat 14:00 da  TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Programımızı Gerçekleştirdik.  

Pamukkale Üniversitesi Dr. Öğrt. Üyesi Yağmur Meltem AYDIN KIZILKAYA tarafından yapılan söyleşi  öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. "Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler" konulu söyleşide katılımcılar, küresel ısınma ve iklim üzerindeki olumsuz etkilerinden haberdar oldular.  Programın sonunda Dr. Öğrt. Üyesi Yağmur Meltem AYDIN KIZILKAYA'ya okul müdürümüz İsmail AYDIN tarafından katılım belgesi ve plaket takdim edildi.

   Pamukkale Üniversitesi Dr. Öğrt. Üyesi Yağmur Meltem AYDIN KIZILKAYA' ya öğrencilerimizin eğitimine sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.

TÜBİTAK Bilim Söyleşisi için gerekli başvuruları ve devamında etkinliğin sonuna kadar takibini yapan Okul Müdür Yardımcımız Sait BÜTÜN' e teşekkür ediyoruz. 

05-05-202405-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 11:46 - Görüntülenme: 268
  Beğen | 9  kişi beğendi

Etiketler :
tübitak,