Mrt

Ödüller yapılacak programda takdim edilecektir.

Mrt

Okulumuzda Kütüphanecilik Kulübü tarafından öğrencilerimizin daha çok sayıda ve daha farklı kitaplarla buluşması amacıyla Okul kütüphanesini zenginleştirme çalışması başlamıştır.

"Bir Kitap da Senden Olsun! Kitaplarınız raflarda tozlanmasın, yeni okurlarıyla buluşsun' sloganıyla başlatılan bu çalışmada her sınıfta bulunan öğretmen dolabı kitap bağışlama dolabı haline getirilmiş, bütün sınıflara bilgilendirme afişi asılmış ve öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Amacımız kütüphanemizdeki kitap sayısını 2000'den fazla yapmaktır. Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kütüphanemize en az bir kitap bağışı yaparak çalışmamıza katkıda bulunmasını temenni ediyoruz.

Çalışmayı organize eden Kütüphanecilik Kulübü danışman

öğretmenlerimiz Kübra SANCI ve Raziye KOCALAR'a ve çalışmayı yürüten Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 22 Mart Dünya Su Günü "Ortaklıklar ve İşbirliği

Yoluyla Değişimi Hızlandırmak" temal afiş yarışmas ile konunun öneminin özellikle genç nesillere benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artırılmasını sağlamak ayrıca dereceye girecek eserlerin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün katılacağı tüm sergi ve fuarlarda sergilenerek su bilincinin genç nesillere ve vatandaşlara aktarılması amacıyla düzenlenmiştir.

Şbt

15 Tatilde  İngilizce ve Matematik derslerinden DYK kursları var

Ock

Öğretmen DYS sistemi nedir?     DYS WEB Sistemi 2019 tarihinden itibaren İNTRANET dışındaki kullanıcılara DYS deki belgelere, internet tarayıcılardan (bilgisayarlardan) veya mobil cihazlardan erişim sağlayabildikleri web sayfasıdır.

Ock

2. sınav 2 ocakta başladı.