1 EKİMDE OKUL GEZİSİ YAPILACAKTIR

GEZİLERİN ÖNEMİ EĞİTİMDE BİR BAŞKADIR

Okulumuz Gezi Kulübü ve e- twinning sorumlu öğretmenleri tarafından şehrimizin tarihi ve kültürel önem içren Emet Şehitliği ve Aizona Antik Kenti ziyaret edilecektir. Okulumuz Gezi Kulubü rehber öğretmeni Recai BARAN ve E-Twinning proje sorumlusu Raziye KOCALAR öğrencilerimizin tarihi ve kültürel bilgilerinin önce kendi şehrini tanıması ile başlayacağını belirterek düzenledikleri gezi organizasyonuna okulumuz 10. sınıf öğrencileri katılacaktır.

İlçe Belediyemizin katkıları ile düzenlenen gezinin, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına olumlu katkı sunması ve yaşadıkları ili tanımaları açısından önemlidir. Gezi organizasyonunu düzenleyen öğretmenlerimize ve Okul Gazimize katkı sunan ilçe Belediyemize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 23.09.2022 - Güncelleme: 23.09.2022 12:17 - Görüntülenme: 124