BAŞAKŞEHİR LIVING LAB 9. İNOVASYON YARIŞMASI

11-10-20221- ORGANİZASYON

Bu yıl 9.'su  düzenlenen İnovasyon Yarışması 9 Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Living Lab tarafından düzenlenmektedir.

2-AMAÇ

Ortaokul, lise, yüksekokul, lisans ve lisansüstü öğrencileri, öğretmenler (orta eğitim öğretmenleri) ve akademisyenler (araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri) arasında yenilikçi projeler  üreten girişimcileri desteklemek ve teşvik etmektir.

3- KONU

Katma değeri yüksek, çözüm odaklı, özgün tasarımlı ve yenilikçi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla desteklenmesidir.

4- KİMLER KATILABİLİR

Ortaokul, lise, yüksekokul, ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri, öğretmenler (ilk ve orta öğretim öğretmenleri) ve akademisyenlerin (araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri) katılımına açıktır.

• Ortaokul Kategorisi: ( 5.- 8. Sınıflar)
  • Lise Kategorisi: (9. – 12. Sınıflar)
  • Üniversite ve Yüksekokul Kategorisi,
  • Akademisyen / Öğretmen Kategorisi,