T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

HİSARCIK'TA KAL ÖDÜLÜNÜ AL PROJESİ YAPILDI

EGEP KAPSAMINDA HİSARCIK'TA KAL  ÖDÜLÜNÜ AL PROJESİ YAPILDI

 

 

   İlçemiz 8. sınıflarından mezun olan öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmeleri için okul tanıtım videosu çekimi yapıldı ve paylaşıldı. Okulumuzun ismi yapılı Covid-19 afişleri oluşturuldu ve ilçemizdeki tüm okullara gönderildi. Oralardaki öğrencilerimizin okulumuzdan haberdar olmaları sağlandı. Aynı zamanda LGS sınıvında 300 üzerinde puanla okulumuzu tercih eden öğrencilerimize yardımcı kaynak kitap ve ek danışmanlık sistemi ile çalışmaları desteklendi. Öğrencilerimizin kazanım değerlendirme sınav sonuçları sınıf öğretmenleri tarafından yakından takip edilerek geri dönüt verildi. Öğrencilerin branşsal gelişimleri branş öğretmenleri tarafından takip edilerek eksiklikler giderilmeye çalışıldı. 

  Okul Müdürü İsmail AYDIN tarafından LGS sınavında 300 ve üzerinde puan ile 9. sınıftaki kayıtlı öğrencilere belge verildi. Öğrencilerin mutluluğu projenin önemini de ortaya koydu.

  Bu yapılan çalışmalar 2022- ve 2023 eğitim öğretim yılında da uygulanacağı okul müdürü tarafından belirtildi.   Okul Müdürü İsmail AYDIN, proje bir süreçtir. değişik çalışmalarla devam edecektir. kurumsal gelişim için yapılan bu çalışmalar öğretmenler, okul idarecileri ve veliler tarafından desteklenmelidir diye belirtti.

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 22.07.2022 13:01 - Görüntülenme: 384
  Beğen | 15  kişi beğendi