Nis

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız NİSAN ayı ''YARDIMSEVERLİK'' başlıklı hasbihal gerçekleştirmiştir.

Planlamaya göre pansiyonumuzda hasbihal programlarımız devam etmektedir.

Nis

EGEP Projesi Başarılı Çalışmaların Teşvik Edilmesi Kapsamında İki Öğrencimiz Ödüllendirildi

Nis

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Rehber öğretmenimiz Demet BOZKURT tarafından pansiyon öğrencilerine ''SİBER ZORBALIK'' eğitimi verildi. Öğretmenimize bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Hisarcık’ta 23 Nisan Anasınıfları Arası Resim Yarışmasında Tüm Ödüller Okulumuzun oldu

Nis

Perşembe günleri kantin meyve günü olarak belirlendi

Nis

Okulumuz Almanca Öğretmeni Mine TOMTA tarafından Okul Sağlığı Planı kapsamında  “Tuza Dikkat Haftası” etkinlikleri yapıldı.

Nis

Anasınıfı Öğretmenimiz Esma DEĞİRMENCİ tarafından başvurusu yapılan  Lego Oyun Seti, UNICEF tarafından okulumuza teslim edildi.

Mrt

Ayın Yıldızları Projesi Kapsamında her sınıf kademesinden 5 öğrencimize ödülleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından takdim edildi.

AYIN YILDIZLARI PROJESİ BAŞLADI

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Seyit Ali BALTACI tarafından Kütüphane Haftası münasebetiyle kitap okumanın önemini anlatan kısa film izleme etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuz Almanca Öğretmeni Mine TOMTA tarafından '' Sağlıklı Yaşam Tarzı'' afiş ve slayt çalışması ile farkındalık oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Demet BOZKURT Tarafından Meslekler ve Üniversite Bölümleri Hakkında Detaylı Bilgilendirme Yapıldı

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak 12  Mart  İstiklal  Marşının  Kabulü  ve  Mehmet  Akif Ersoy'u Anma   Günü   kapsamında   "Bir   Dava Adamı  Mehmet  Akif" temasına  yönelik Mehmet Akif'in şiirleri okunarak ''MEHMET AKİF VE İSTİKLAL'' anılmıştır.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Rehber öğretmenimiz Demet BOZKURT tarafından pansiyon öğrencilerine ''Bağımlılıkla Mücadele'' eğitimi verildi. Öğretmenimize bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.