İsmail AYDIN - Okul Müdürü

1976 yılında Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde doğan Okul Müdürümüz İsmail AYDIN, ilkokul, ortaokul ve liseyi Hisarcık İlçesinde tamamladı. Lise öğreniminin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’ne girdi. Üniversite eğitiminin ardından Ankara Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Merkezinde okudu. Meslek yaşamına 2005 yılında öğretmen olarak Kütahya İli Hisarcık İlçesi Şeyhler İlköğretim Okulu’nda başladı. Daha sonra Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu, Şehitler Ortaokulu ve Emet Çok Programlı Anadolu Lisesinde   öğretmenlik görevini sürdürdü.

Öğretmenlik görevlerinden sonra, Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

Öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği görevlerinin yanı sıra çeşitli e-twinning, ITEC ve Zafer Kalkınma Ajansı Projelerinde; yöneticilik, kuruculuk ve proje hazırlama ekiplerinde görev yaptı.

30 Eylül 2019 tarihinde Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.