Ara

26.11.2014 tarihinde Osmangazi  Üniversitesinde  fakülteler gezilmiş olup  bölümler hakkında tanıtım semineri yapılmıştır. Seminerde öğrencilerimiz bölümlerle ilgili sorular sorarak mesleklerle ilgili bilgi edindiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Etkinliklerden kareler;

Kas

Kütahya´nın nın Emet ilçesinde yapılan Masa Tenisi Bölge müsabakalarında okulumuz kız ve erkek takımları gençler kategorisinde ilçe şampiyonu oldu.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinatörlüğünde Mesleki Kariyer Günleri Projemizin 2.si Emet Cumhuriyet Savcısı Yusuf PAKIR´ın misafirliği ile  14.11.2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinatörlüğünde Mesleki Kariyer Günleri Projemiz 04.11.2014 tarihinde başladı.