Türkiye geneli yarışma

Ara

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EGEP Projesi alt başlıklarından Cahit ARF Matematik Yılı Etkinlikleri kapsamında Okulumuz Matematik Öğretmeni Kübra SANCI tarafından e-twinning projesinde kullanmak üzere  "Cahit ARF ve Her Yer Matematik"  panosu oluşturuldu.

"ELEKTRONİK EĞİTİM İÇERİKLERİ REHBERİ" YAYIMLANDI

Ara

Peki, siz neden kendinizi tanımayı hala erteliyorsunuz?

PEKİ SEN NASIL BİRİSİN?  Projesi ile kütüphaneye öğrenci çekme ve okuyacağı kitap türüne yardım edilmektedir.

Kas

(CAHİT ARF KİMDİR) Anasınıfı öğrencilerinin Cahit ARF ı tanıması için Resim Çizme Yarışması düzenlenmiştir.

(CAHİT ARF KİMDİR) BİYOGRAFİ YAZMA YARIŞMASI

Kas

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Spor Kulubü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kız öğrenciler arası voleybol turnuvası düzenlenmektedir. Dereceye giren takımlara İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kupa verilecektir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Kapsamında Öğretmene Mektup Panosu Yapıldı.

Kas

Bilim Söyleşileri Başvuruları Başladı!

KASIM 2022 ARA TATİLİNDE KAMP VAR

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Voleybol,  Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları düzenlenecektir.

Kas

Bahane değil, proje üreten kazanır

Öğrencilerimize hayırlı olsun