Nis

20 Nisan 2024 Cumartesi günü Hisarcık Meslek Yüksek Okulunda Üniversiteye Hazırlık Simülasyonu yapılacaktır. 11 ve 12. sınıflardan toplam 34 öğrenci katılım sağlamaktadır. Simülasyonun farklı bir yerde özellikle Yüksek Okulda olması, öğrencilerimizin sınav tecrübesi kazanmasına büyük katkı sunacaktır.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şbt

İlimiz geneli resmî/özel ortaokul öğrencilerine yönelik resim yarışması, ve lise öğrencilerine yönelik resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının son başvuru tarihi ve ödüllerinin belirtildiği afiş

Şbt

Okul idaresi tarafından 15 tatil öncesinde planlanan sorumluluk sınavları yapılmaya başlandı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı karne töreni 14:30 da yapılacaktır.

Ock

Enerji verimliliği haftası nedeniyle okulumuzda pano çalışması ve okul tanıtım TV sinde slayt gösterimi yapılmaktadır

Ara

DYK Kurslarına düzenli olarak katılan ve bundan sonraki DYK kurslarına katılacağını beyan eden öğrencilerimize yönelik hafta sonu SİMAV'DA SİNEMA ETKİNLİĞİ planlandı.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sait BÜTÜN tarafından organize edilen ve Türkçe Matematik branşlarını kapsayan ara tatil kampı 13 -17 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Kampa katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

13-17 Kasım arası sürecek ara tatil başlıyor.

Kas

Eğitim bir ağaçsa etkinlikler meyvesidir. O meyveler nice gençliğe umut olup, geleceğe kurulan hayallerin dayanağıdır.

Kas

Branş bazlı yapılan Quiz ler haricinde kazanım değerlendirme sınavları planlanmıştır.

Ekm

12. Sıınıflar için TÜRKİYE GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV TAKVİMİ belirlendi.