DANIŞMAN ÖĞRETMENLİK SİSTEMİ TOPLANTILARI

Danışman Öğretmen; okulda öğrencinin derslerdeki gelişimini, motivasyonunu, devam ve devamsızlığını izleyen,başarısını arttırmasına yardımcı olan, öğretmenleri, arkadaşları, aile ile ilişkileri ve sosyal yaşantısını tanıyan, öğrencinin gereksinimi olan durumlarda ona destek veren kişidir.

Danışman öğretmen, Rehberlik Servisi ile işbirliği içerisinde (ders çalışma programı, verimli çalışma teknikleri, motivasyon vb.) etkin çalışmalarla öğrencileri destekler. Okulumuzda da 12. sınıflara Danışman Öğrertmenlik Sistemi uygulanmaktadır. Haftanın belirli günlerinde toplantılar yaparak öğrencilere eğitimsel destek sunan öğretmenlerimizin katkısıyla 12. sınıf öğrencilerinin başarılarında gözle görülür artışlar olmaktadır.  Bugün Okulumuz Tarih Öğretmeni Raziye KOCALAR tararfından, sorumluluğunda bulunan öğrenciler ile toplantılarını gerçekleştirdiler. Danışmanlık sistemi ile öğrencilerimize rehberlik yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. İyi bölümler kazanmak için özverili çalışan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

04-11-2022

Yayın: 04.11.2022 - Güncelleme: 04.11.2022 15:47 - Görüntülenme: 215