Deneyler İle Biyoloji

11.sınıf öğrencilerine sinir sistemi konusunda beynin bölümlerinin uygulamalı olarak gösterimi yapıldı

Deney sırasında deneyimleyerek öğrenen çocukta merak duygusu, soru sorma, öğrenme ve keşfetme isteği artar. Deneyerek, yaparak öğrenmesi kolaylaşır.

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Başak Karslı tarafından sinir sistemi ve beyin ders kitabı ve diğer kaynaklardaki bilgilerle işlendikten sonra, daha kalıcı öğrenmeyi sağlayan ve yaparak yaşayarak öğrenme imkanı da sunan deneylerle pekiştirldi.

Gerçek beyin üzrinde yapılan deney çalışması, öğrencilerin ilgisini artırmanın yanında somut olarak beyni görmelerine ve kalıcı öğrenmelerine vesile oldu. 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı deney etkinliği öğrenciler tarafın ilgi ile izlendi ve bütyük begeni gördü. Deney etkinliğini yapan Başak Hocamıza teşekkür ediyor, deney etkinliğne katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

18-10-202218-10-2022

Yayın: 18.10.2022 - Güncelleme: 30.11.2022 11:31 - Görüntülenme: 200