T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI

DYK olarak kısaltılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları 12 Eylül itibari ile başladı.

           Destekleme ve Yetiştirme Kursları ( DYK ) 12 Eylül itibari ile 10,11 VE 12. sınıflar için açıldı ve öğrencilerimizin büyük bir katılımı ile başladı. Matematik, Edebiyat, Biyoloji, Fizik, Tarih, Coğrafya tüm kademelerde ve ayrıca 12. sınıflarda Kimya branşında DYK kurslarımız açıldı ve ilk zil ile de başladı. 11 ve 12. sınıflarda Sayısal ve Sözel alanda açılan kurslarımız öğrencilerimizin başarısını artırma yönünde planlandı ve uygulamaya konuldu.

         2 milyon öğrencinin yarıştığı üniversite sınavına hazırlık konusunda da kazanım değerlendirme sınavları ile öğrenci başarıları takip edilip eksik konuların ders ve DYK kurslarında giderilerek öğrencilerimizin bu yarışta kabiliyetlerinin zirvesinde girmeleri amaçlanmakta ve bu yönde planlamalar yapılmıştır. Her ay sonu yapılacak genel veya branş bazlı kazanım değerlendirme sınavları Okul Rehber Öğretmeni, Branş öğretmenleri ve Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından analiz yapılarak öğrencilerin başarılarını artırmaları konusunda rehberlik desteği verilmektedir.

        2018-2022 tarihleri arasında sürekli başarısını artırarak üniversiteye daha çok öğrenci girmesini sağlayan okulumuz kadrosu, bu tecrübesi ile daha başarılı sonuçlar elde edebilmek için planlı programlı bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir.

      DYK kurslarına katılan öğrencilerimize başarılar diliyor, öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

10-06-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 09:10 - Görüntülenme: 217
  Beğen | 5  kişi beğendi