DYK KURSLARI KAPSAMINDA KAZANIM SINAVLARI

DYK KURSLARI KAPSAMINDA KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 10,11 ve 12. sınıflar için DYK kursu açıldı. 10. sınıflar için bir şube açılırken 11 ve 12. sınıflar için sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere ikişer şube açıldı. Kurlar kapsamında kazanım değerlendirme sınavları yapılmaktadır. Bu sınavların 1. si 12. sınıflara uyğulanmış ve 10 öğrenci 40 net üstü başarılı olmuştur. Bu sınav neticesinde yapılan analiz sonrasında öğrencilerin çalışma ve soru çözme durumları belirlenöiş ve danışman öğretmenler tarafından takipleri yapılmaktadır.

Danışmanlık sisteminin kapsamı içinede giren analiz ve planma çalışması ile 12. sınıflarımız her hafta değişik ölçme araçları ile başarıya odaklanmaktadırlar. DYK öğretmenleri ile Danışman öğretmenlerin birlikte hareket etmeleri ve birbirlerine destek olarak öğrenciyi yönlendirmeleri sayesinde sonraki kazanım deneme sınavlarındaki durumları gözlemlenerek başarılı öğrenci sayısında artış olması hedeflenmektedir. DYK kurslarına katılıan öğrencilerimize başarılar diliyor, DYK ve Danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

15-03-2022

Yayın: 28.09.2022 - Güncelleme: 28.09.2022 11:16 - Görüntülenme: 212