eTwinning Projesi İçin Poster Yarışması Yapıldı

Math Is Everywhere eTwinning Projesi Poster ve Logo seçimi yapıldı

Danışmanlığını Matematik öğretmenimiz Kübra SANCI'nın yaptığı, okulumuzun da  içinde bulunduğu "Math Is Everywhere (Matematik Her Yerde)" isimli uluslararası e-twinning projesinde okulumuzu temsil edecek okul logo ve posterimizi seçtik. 10.sınıf  öğrencilerimizi verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyoruz. Online ortamda yapılan oylamaya okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri katılım sağlamıştır.

Projenin okulumuzu temsil edecek logo ve posterinin öğrenci ve veliler tarafından seçilmiş olması, benimsenmesini ve daha çok öğrenci katılımını sağlayacağı aşıkardır.  Matematik Öğretmenimiz Kübra SANCI' ya çalışmalarından dolayı, öğrenci ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

10.sınıf öğrencilerimizin gruplar halinde tasarladığı logo ve posterleri online ortama aktararak yaptığımız oylama sonuçları:

09-03-202309-03-2023

Yayın: 09.03.2023 - Güncelleme: 12.03.2023 14:08 - Görüntülenme: 334