GENÇLİK MERKEZİNDE ALMANCA KONUŞMA ETKİNLİĞİ

Okulumuz Almanca Öğretmeni Mine TOMTA tarafından Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezimizde Almanca Konuşma Etkinliği Yapıldı.

Öğrencilerimizin sınıfta öğrendiği bilgileri, sınıf dışında kullanabilmeleri ve monotonluktan kurtulmaları için Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezimizde Almanca Konuşma etkinliği yapıldı. Etkinliğe 24 9. sınıf öğrencimiz katıldı. Gençlik Merkezinin Kitap Kafe bölümünde yapılan etkinlikte öğrencilerimiz Almanca konuşma etkinliğini, kafede sohbet edasında gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz Almanca konuşma etkinliğinden sonra ,Gençlik Merkezindeki basketbol sahasında spor yaparak eğlendiler.

Öğrencilerimize farklı bir ortamda etkinlik yaparak Almancayı sevdiren Almanca Öğretmeni Mine TOMTA’ ya teşekkür ediyoruz.  Bu etkinlikte bize kapılarını açan ve hizmet konusunda hassasiyet gösteren Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezi Müdürü ve görevlilerine teşekkür ediyoruz. 06-03-202406-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 16:22 - Görüntülenme: 183