GERÇEK KALP İLE DENEY YAPILDI

Konu: Dolaşım sistemi, kalbin ve damarların  yapısı uygulamalı olarak gösterildi

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Başak KARSLI tarafından dolaşım sistemi deylerle işlendi.  Kitaplardan resmini gören ve bilgisini okuyan öğrencilerin konuyu daha kalıcı ve gerçekci öğrenebilmeleri hiç şübhesiz deneylerle olmaktadır. Okulumuz 11.sınıfları dolaşım sistemi konusunda, koyun kalbi üzerinde çalışmalar yapmışlardır.  Koyun kalbinin öğretmen gözetiminde kesilip incelenmesi öğrencilerdeki merakı uyandırmanın yanında, bilimsel olarak gerçek bir kalbi inceleme imkanı bulmuşlardır. Bu çalışmalardan sonra internetten araştırma yapan öğrencilerimiz kalp ve dolaşım sistemine yönelik detaylı bilgiler öğrenmişlerdir.

Biyoloji dersini deneylerle işleyip, öğrencilerin kalıcı öğrenmelerini sağlayan  Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Başak KARSLI'ya teşekkür ediyoruz. Öğrencilere çalışmalarında başarılar diliyoruz.

14-03-202314-03-2023

Yayın: 14.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 12:07 - Görüntülenme: 195