MATEMATİK GAZETESİ "MATOLOJİ" YAYINLANDI

MATOLOJİ GAZETESİ ÇIKTI

YOKSA SİZ HALA OKUMADINIZ MI?

MATEMATİK GAZETESİ "MATOLOJİ" YAYINLANDI

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerinin matematiğin eğlenceli yönlerini görmeleri, matematiğe olan önyargılarını kırmaları ve matematik korkularını azaltmaları için grup çalışması yöntemi ile matematik gazetesi hazırlama projesi yapılmıştır.

Proje çalışması kapsamında 11. Sınıf öğrencileri matematik ile ilgili yazı, şiir, karikatür derlemesi yapmış olup ayrıca öğretmenlerin ve Hisarcık halkının matematik ile ilgili düşüncelerine yer veren röportajlar yapmışlardır.

Proje çalışması sonunda 6 farklı gazete öğrenciler tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin çalışmasını takdir etmek amacıyla her gazeteden ilgi çeken bölümler Matematik öğretmeni Kübra SANCI tarafından derlenerek "MATOLOJİ" adlı gazete oluşturulmuştur.

Projeyi yürüten öğretmenimiz Kübra SANCI'ya ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

03-06-202203-06-202203-06-2022

Yayın: 03.06.2022 - Güncelleme: 03.06.2022 17:18 - Görüntülenme: 265