MEB "ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ" KULLANIMA HAZIR

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi

Öğrenci Destek Sistemi ortaokul ve lise düzeyinde konu anlatımları, çoktan seçmeli sorular, soru çözüm videolarıyla öğrencilerimiz ihtiyaç duyduğu ders içeriklerine kolayca erişebilecek ve düzenli ders çalışmaları desteklenecek.

ÖDS (Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi) öğrencilerimize bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlerimize ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak onların akademik başarısını arttırmayı, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlar.

Öğrenci Öğretmen Destek Sistemine https://ods.eba.gov.tr/giris linki üzerinden giriş yaptıktan sonra "Öğrenci" ve "Öğretmen" başlıklı iki farklı seçenek karşınıza çıkacaktır. Öğretmenler "MEBBİS", öğrenciler ise "EBA" şifrelerini kullanarak ÖDS'ye rahatlıkla giriş yapabileceklerdir.

Yayın: 16.10.2022 - Güncelleme: 16.10.2022 11:24 - Görüntülenme: 186