MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINDA ÖDÜL KAZANDIK

Hisarcık İlçe Müftülüğü Tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi.

Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle lise öğrencileri arasında kompozisyon yazma yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan 5 öğrencimizden 2'si dereceye girdi. 20 Ekim Çarşamba günü Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Programında, yarışmada 1. olan 10/A sınıfı öğrencimiz Şerif ATAĞAN  kompozisyonunu programda okudu. Şerif ATAĞAN'a birincilik ödülü İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ ÖZAY' tarafından verildi. Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendirilen Selcan ÖZ'ün ödülü, Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma OKURLAR tarafından verildi. Başarıları ile okulumuzu onurlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

21-10-202121-10-2021

Yayın: 21.10.2021 - Güncelleme: 22.10.2021 11:01 - Görüntülenme: 493