T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

SİMAV'DA SİNEMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

DYK Kurslarına düzenli olarak katılan, bundan sonraki DYK kurslarına katılacağını beyan eden ve okulumuz pansiyonunda yatılı olarak kalan öğrencilerimize yönelik hafta sonu SİMAV'DA SİNEMA ETKİNLİĞİ ve GÖLCÜK GEZİSİ yapıldı. 

DYK kurslarının öğrenci açısından en büyük avantajı; derste öğrenilenlerin tekrar edilmesi, pekiştirilmesi, kursun ücretsiz olması ve fırsat eşitliğini sağlaması, konu eksikliklerinin giderilebilmesi, anlaşılmayan konulara odaklanılması olarak sıralayabiliriz.

 Bu kapsamda öğrencilerimizin ders çalışma motivasyonunu artırmak ve DYK kurslarına düzenli katılımı teşvik etmek amacıyla 9 Aralık Cumartesi günü Simav’da Sinema Etkinliği düzenlendi. Etkinliğimize 11. ve 12. sınıf DYK kurslarına düzenli olarak devam eden 33 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben isimli sinema filminin izlenmelerinin ardından dönüşte Gölcük gezisi yaptılar.  Gölcül kış manzarası eşliğinde fotoğraf çekimleri yapan öğrencilerimiz, üniversiteye hazırlanma konusunda enerjilerini artırdılar. 

Ayrıca 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kütahya ili pansiyonlarde değerler eğitimi ''Psnsiyonlarda Hasbihal' eylem planı kapsamında yurt öğrencilerimizde etkinlikte yer almıştır.

 Etkinliğe izin veren İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail TOSUN’ a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salim KARABOĞA’ ya, otobüs imkanı sunarak ulaşımı ücretsiz gerçekleştirmemize katkı sunan Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÇALIŞKAN’ a, etkinlikte öğrencilerimize eşlik eden Okul Müdür Yardımcımız Sait BÜTÜN' e ve Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Musa AKPINAR’ a teşekkür ederiz.

10-12-202310-12-202310-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 15:00 - Görüntülenme: 467
  Beğen | 28  kişi beğendi