TÜBİTAK YARIŞMASINA KATILDIK

TÜBİTAK, "Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu"nun kısaltılmasıdır.

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Başvuru Sürecimizi Başarıyla Tamamladık.

Yaklaşık 4 aylık araştırma süreci sonunda öğrencimiz Elif Ece BARAN Matematik Hikayeleri Okumanın Öğrencilerin Matematiğe Yönelik Tutumlarına Etkisi adlı araştırmasını tamamlayarak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvurusunu gerçekleştirdi.

Bu süreçte 10.sınıflarımız araştırmanın danışman öğretmeni olan Kübra SANCI tarafından belirlenen matematik hikaye kitaplarını okudular. Matematik hikaye kitaplarını okumadan önceki ve sonraki tutumlarını belirlemek için online platforma aktarılan matematik tutum ölçeğini (anketini) yaptılar. Araştırmayı yapan öğrencimiz danışman öğretmeniyle veri analizi üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Tüm sürecin sonunda raporunu yazarak başvurusunu yaptı. Bu süreci başarıyla tamamlayan öğrencimiz Elif Ece BARAN'ı tebrik eder ve yarışma için şimdiden başarılar dileriz. Ayrıca araştırma için danışman olan öğretmenimiz Kübra SANCI'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

30-12-2022

03-01-2023