TYT SİMÜLASYONU YAPILDI VE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

DYK kurslarına katılan 25 11. sınıf ve 45 12. sınıf öğrencilerimiz için TYT Simülasyonu yapıldı. EGEP Projesi ''Başarılı Çalışmaların Teşvik Edilmesi'' Kapsamında  İlk Üç Dereceye Giren Öğrenciler Hediye Çeki İle Ödüllendirildi.

DYK kurslarına katılan 25 11. sınıf ve 50 12. sınıf öğrencilerimiz için TYT Simülasyonu yapıldı. TYT Simülasyonuna 7 11.sınıf ve 17 12. Sınıf öğrencimiz katıldı. TYT Simülasyonu gerçek saatlerine uygun olarak saat 10.00 ile 12.45 arasında gerçekleştirildi. Bu simülasyonun en önemli yönü sadece öğrencilerin bilgi düzeyini ve eksik konularını ölçmek değil, 2 saat 45 dk. süren sınav süresince sınıfta durabilme becerisini kazanmalarını sağladı.

Bilindiği üzere bir çok öğrenci bilgisini ve kısıtlı süreyi etkin kullanmanın yanında bir noktada uzun süre oturmanın verdiği fiziksel ve duygusal sorunlarla uğraşmakta ve çoğu zaman da bu sebepten dolayı akademik seviyesinin altında bir sınav sonuç başarısı ortaya koymaktadır.

Bu simülasyon sayesinde öğrencilerimiz bilgilerini kullanırken bir noktada sabit olarak durabilme becerilerini geliştirdiler. Kazanım değerlendirme sonucunda ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz hediye çeki ile ödüllendirildi.

Öğrencilerimize başarılar diliyoruz

24-12-2023