VELİLERİMİZ AİLE OKULU EĞİTİMİNE KATILDI

Anasınıfı velilerimiz Aile Okulu Eğitimine Katıldı.

Aralık ayında yapılan veli okulu eğitimine Anasınıfı öğrencilerimizin velileri katılım sağladı. Bir çok velinin üst sınıflarda öğrencisi var ve eğitim yaşamı konusunda tecrübeli ama eksiğim var mı diye kafalarda soru işareti var. O soru işaretlerinin giderilmesi için katılım sağladı. Bazı velilerimizin ilk çocuğu okula başladı ve ilerleyen süreçte neler yaşanacağını bilmemekte ve doğru çalışmalar yapmak için tecrübeli kişilerle görüşme ve konuşma imkanı fırsatı olarak değerlendirdi. Ayrıca kurs süresince bilimsel olarak bilgilenen velilerimiz daha bilinçli veli oldular.

Hayatımızı adadığımız çocuklarımıza daha iyi hizmet suna bilmek ve doğru yaklaşımlarla eğitim yaşamlarında daha iyi katkı sunabilmek için Aile Okul Eğitimlerine katılmalıyız. Katılım sağlayan velilerimizi tebrik, eğitimi düzenleye Halk Eğitim Merkezine teşekküe ediyoruz. 25-12-202225-12-2022

Yayın: 25.12.2022 - Güncelleme: 25.12.2022 11:47 - Görüntülenme: 174

Etiketler :