T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Yaz DYK Kursu Açıldı

4 Temmuz 2022 tarihi itibarii ile Yaz DYK Kursu Açıldı

  Okulumuzda Yaz DYK kursu açılmış ve 4 Temmuz itibari ile dersler başlamıştır. DYK kurslarına 11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrencilerimiz katılmaktadır. Yaz tatili olduğu için diğer il ve ilçelerde okuyan ilçe öğrencilerimiz de bu kurstan yararlanmaktadır.

   Yaz DYK kurslarında YKS sınavına yönelik detaylı çalışmalar yapılmakta ve kazanım değerlendirme sınavları ile öğrencilerin test çözme kabiliyetleri geliştirilmektedir. 7 hafta sürecek olan kurslar 4 Temmuzda başlamış ve bir an önce öğrencilere çalışma imkanı sağlanmıştır. 

  Sınav grubu diye adlandırılan 12. sınıfların ulaşabilecekleri en iyi noktaya ulaşmaları için Kurban Bayramı öncesi kurslar başlatılmıştır. Yaz kurslarının süresinin az olduğu göz önüne alındığında Kurban Bayramı öncesi haftanın kurs olmasının önemi çok büyüktür. Öğrenciler sınav grubu olduklarının farkındalığı ile Kurban Bayramı tatiline girerek, Bayram sonrası çalışmalara alt yapı oluşturmuş olacaklardır.

   Hisarcık'ın İncisi Üniversiteye Açılan Kapısı olan okulumuz üstlendiği misyonu başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.07.2022 - Güncelleme: 07.07.2022 16:21 - Görüntülenme: 205
  Beğen | 4  kişi beğendi