Yeteneğim Mesleğim, Mesleğim Geleceğim

Okulumuz Rehber Öğretmeni Demet BOZKURT 'un yürüttüğü "Yeteneğim Mesleğim, Mesleğim Geleceğim" projesi kapsamında Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Nihat KOÇER tarafından, okulumuz 12.sınıf öğrencilerine özel eğitim öğretmenliği mesleği tanıtıldı. Etkinlikte, mesleğin gerektirdiği kişilik özellikleri, sahip olunması gereken nitelikler, bölümü kazanmak için üniversite sınavında gerekli puan ve net sayıları, bölümde görülen dersler, iş imkanları ve çalışma koşulları, atama puanları, mesleğin içeriği gibi konulara değinildi. Etkinlik süresince öğrenciler meslekle ilgili sorularını sorarak bilgi aldılar. Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendiren Özel Eğitim Öğretmeni Nihat KOÇER'e teşekkür ederiz.

Yayın: 05.01.2022 - Güncelleme: 05.01.2022 11:21 - Görüntülenme: 339