Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Demet BOZKURT Tarafından Meslekler ve Üniversite Bölümleri Hakkında Detaylı Bilgilendirme Yapıldı

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak 12  Mart  İstiklal  Marşının  Kabulü  ve  Mehmet  Akif Ersoy'u Anma   Günü   kapsamında   "Bir   Dava Adamı  Mehmet  Akif" temasına  yönelik Mehmet Akif'in şiirleri okunarak ''MEHMET AKİF VE İSTİKLAL'' anılmıştır.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Rehber öğretmenimiz Demet BOZKURT tarafından pansiyon öğrencilerine ''Bağımlılıkla Mücadele'' eğitimi verildi. Öğretmenimize bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerimizle birlikte iftar programı yapıldı.

Mrt

Okul, İl ve Türkiye geneli yapılan TYT kazanım değerlendirme sınavlarında öğrencilerimizin başarısı sürekli artmaktadır.  En son yapılan TYT kazanım değerlendirme sınavlarında 49 12. sınıf öğrencilerimizin 39'u TYT barajını geçen puana ulaşması, 1 öğrencimizin 70 ve1 öğrencimizin de  80 nete ulaşması çalışmaların olumlu yönde yapıldığının göstergesi oldu.

Başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sınav gününe kadar daha da başarılı sonuçlar alınmasını umut ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail GÜLMEZ tarafından basketbol sahasına voleybol içinde oyun alanı çizimi yapıldı

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail GÜLMEZ tarafından Satranç Turnuvası düzenlendi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yılı İlçe Programı  18 Mart Pazartesi Günü saat 11:00 da Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulunda Yapıldı.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak 18  Mart  Çanakkale  Zaferi  ve  Şehitleri  Anma

Günü  kapsamında  pansiyonda  çıkarılan  yemeğe ilave olarak Çanakkale menüsü (hoşaf ve ekmek) ikramı yapılmıştır. İlçe programında tüm pansiyon öğrencilerine  daha önce okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale Zaferini anlatan kısa tiyotro videosu izlettirilmiştir.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun olarak Çanakkale Zaferi Yıldönümü sebebiyle ''ŞEHİTLİK ZİYARETi'' gerçekleşmiş ve dualar edilmiştir.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma OKURLAR ve 3 öğrencisi tarafından '' Hoş Geldin Ya-Şehri Ramazan '' panosu oluşturuldu.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü İlçe Programına katlım sağlandı. Program kapsamında yapılan şiir okuma yarışmasında 2 öğrencimiz ilk üç dereceye girerek ödül kazanmıştır.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda değerler eğitimi kapsamında Kütahya Valiliği tarafından planlanan her ay 'PANSİYONLARDA HASBİHAL' eylem planına uygun, İlçe Müftülüğü ile yapılan protokol gereği 2 haftada bir gün okulumuz pansiyonunda kız ve erkek olmak üzere Müftülük tarafından görevlendirilen hocalarımız mart ayı ''ZAMAN YÖNETİMİ-SAATİMİN ALARMI KAİNATA AYARLI'' ve ''VATAN SEVGİSİ'' başlıklı hasbihal gerçekleştirmiştir.

Planlamaya göre pansiyonumuzda hasbihal programlarımız devam etmektedir.

Mrt

Okulumuz Almanca Öğretmeni Mine TOMTA tarafından Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezimizde Almanca Konuşma Etkinliği Yapıldı.

Mrt

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri Hisarcık Eti Maden Gençlik Merkezinde Kitap Söyleşisi Gerçekleştirdi.