"ESEP E-TWINNING" BİLGİLENDİRMESİ

Avrupa Okul Eğitim Platformu (European School Education Platform)

Hizmet öncesi mesleki eğitim ve öğretim de dahil olmak üzere, erken çocukluk eğitimi ve bakımından ilk ve ortaöğretime kadar tüm eğitim seviyelerini kapsar. Platform, aynı zamanda, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş topluluk olan eTwinning'e de ev sahipliği yapmaktadır.

eTwinning adını ve projelerini duymayan yoktur. Her şeyde olduğu gibi o da yıllar içinde değişime uğradı ve (ESEP) olarak yoluna devam etmektedir. Yeni uygulama, yeni öğrenmeleri de beraberinde getirmekte ve yeniden öğrenme aşaması yaşanmaktadır. Gelişen teknolojiye uyum sağlayıp, ders işlenişini geliştirmenin ve diğer ülkelerdeki meslektaşların neler yaptığını takip etmenin yollarından birisidir ESEP.

eTwinning projeleri, planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan projelerdir.

Yayın: 31.01.2023 - Güncelleme: 31.01.2023 15:48 - Görüntülenme: 262

Etiketler :